Prill 2020

Kur një bebe shkund botën tuaj!

Një bebe e porsalindur ka një aftësi të vecantë për t’u lidhur me ju në minutën që lind. Më lejoni t’ua shpjegoj këtë gjë të mrekullueshme që ndodh në momentin e lindjes. Një bebe e porsalindur ka nevojë për marrëdhënie ashtu si ne të rriturit. Personi i parë me të cilin lidhet bebi është shumë […]

Përfitimet e rutinave për foshnjat dhe fëmijët e vegjël

Sa herë mund t’ju ketë ndodhur kur ju bëni një ndalesë të paplanifikuar në dyqan dhe pa e kuptuar fëmija juaj fillon të qaj dhe të bërtase në mes të dyqanit?   Po ai takimi me pediatrin që bie fiks në orën e gjumit të foshnjes suaj dhe papritur e shkateron të gjithë ditën tuaj dhe atë të foshnjes suaj i cili nuk pushon së qari? Skenarët si këta janë të gjithë

Si të kontrollojmë shqetësimin?

U deshën gati 27 orë që vajza ime e madhe të lindte. Isha shumë e lodhur, por aq shumë dëshiroja ta kisha atë bebe të vogël në krahë, sa që u bëra shumë e fortë. Njerëzit shpesh flasin për mrekulli. Po, atë mëngjes, një vajzë e vogël, e përsosur, u mbështet në gjoksin tim dhe

Pse duhet ti lexoni bebit tuaj…

Leximi është i mbushur me përfitime zhvillimore, dhe Akademia Amerikane e Pediatrisë ju rekomandon që ta bëni rregullisht, duke filluar që në foshnjëri. Pavarësisht nëse po lexoni për një të porsalindur ose një vogëlush, këto këshilla të ekspertëve mund t’ju ndihmojnë të përfitoni sa më shumë nga koha e tregimit: Përqafoni vogelushin tuaj:  Një përfitim i madh i

Scroll to Top