Regjistrohu tani

Kurset tona në internet

Ne ofrojmë kurse prenatale në internet, në mënyrë që të mund të përgatiteni për lindjen në çdo kohë dhe në çdo vend! Kemi kurse në shqip dhe në anglisht. Klikoni më poshtë për të vizituar platformën tonë të klasave në internet.

Mësoni më shumë rreth kurseve tona në internet

Klikoni në lidhjet më poshtë

Bazat e Ushqyerjes me Gji

Bethany Lame (RN, BSN, IBCLC)

Kursi Prenatal

Shtatzania, lindja, larja dhe veshja e bebit

Online Prenatal Classes

Online Lactation Consultant

We are happy to meet with you and answer any breastfeeding questions you may have via Zoom or Facetime. Please email or text us for more information.

Prenatal Classes

We offer in-person and Zoom prenatal classes in Tirana. They are taught by nurses and midwives in Albanian. We are available for German and English classes per request.

Scroll to Top