Jetesa Aktive Gjate Shtatezanise

Gjatë shtatzënisë gratë munden dhe duhet të lëvizin shumë. Lëvizja favorizon qarkullimin e gjakut dhe vepron kundër tensionit nervor. Gjatë shtatzënisë rekomandohet aktivitet fizik i moderuar, por një grua duhet të konsultohet gjithnjë me mjekun e saj për t’u siguruar se është në rregull me ushtrimet fizike që po kryen. Disa femra në rrezik të …

Jetesa Aktive Gjate Shtatezanise Read More »