Mirë se vini te

MamiCare

Ne edukojmë, fuqizojmë dhe mbështesim familjet gjatë shtatzënisë dhe pas lindjes, në Shqipëri dhe në të gjithë botën.

5/5
image-1
A7C00600

Rreth nesh

Ne ekzistojmë për të ndihmuar familjet të përparojnë.

Çdo ditë arrijmë më shumë nëna të reja në Shqipëri, për të siguruar që çdo familje të ndihet e edukuar dhe e mbështetur për lindjen dhe ushqyerjen me gji.

Pasioni ynë është të rritim ekipin dhe shërbimet tona, për të siguruar më shumë mundësi për nënat në Shqipëri dhe jashtë saj, që të gjejnë informacionin dhe kujdesin që kanë nevojë për të patur sukses.

image-2
image-3

Ne ofrojmë

Klasa Prenatale

Ne ofrojmë klasa prenatale në Tiranë dhe online për t’ju ndihmuar të përgatiteni për lindjen dhe beben! Klasat tona online mund të gjenden këtu. Për më shumë informacion rreth klasave në Tiranë, klikoni këtu.

Konsultime për gjidhënie

Ne ofrojmë vizita në shtëpi në Tiranë, për t’ju ndihmuar me çdo sfidë në ushqyerjen me gji që mund të përballeni. Kemi staf të trajnuar mirë, gati për të punuar dhe për t’ju mbështetur në përgatitjen dhe për të plotësuar nevojat tuaja për ushqyerjen me gji. Mësoni më shumë këtu.

Konsultime paslindje

Mamia jonë është gati që t’ju ndihmojë të mësoni si të kujdeseni për të porsalindurin dhe për veten tuaj! Pas lindjes shtrohen shumë aftësi dhe sfida të reja dhe ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të ndiheni të sigurtë në aftësitë tuaja për t’u kujdesur për të porsalindurin. Planifikoni një konsultë sot!

Fondacioni spitalor i Nënës dhe Fëmijës

Ne mbështesim përpjekjet e Fondacionit Spitalor të Nënës dhe Fëmijës (FSNF). Ky fondacion ofron ndihmë për spitalet shtetërore në Shqipëri.

Ne jemi këtu për t'ju mbështetur!

Duke u përgatitur bashkë për lindjen dhe duke mësuar të kujdeseni për një të porsalindur,
ne jemi pranë jush me strategji të provuara dhe ndihmë praktike për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja.

Scroll to Top